PRISJEO MU RUČAK

Tri butelje, buncek, krvavice... HDZ-ovac gradskim novcem častio Šeksa, na Fejsu sasuo paljbu: ‘Evo, sve sam vratio!‘

Danas sam izvršio povrat financijskih sredstava u proračun Grada Otoka u iznosu 129,60 eura - kaže Šarić

Vladimir Šeks i Josip Šarić

 Facebook/Goran Mehkek/Cropix

- Vezano za medijsku harangu koja je organizirana od strane Domovinskog pokreta i Josipa Dabre (bivšeg dužnosnika HDZ-a, nap. a.) tijekom koje su iznesene uvrede, laži i optužbe, danas sam izvršio povrat financijskih sredstava u proračun Grada Otoka u iznosu 129,60 eura, koliko je iznosio račun za poslovni ručak 6. prosinca 2023. u restoranu Purger u Zagrebu - poručio je danas saborski zastupnik HDZ-a i gradonačelnik Otoka Josip Šarić.

Šarić je na svom Facebook računu objavio i preslike računa iz restorana te uplatnice kojom je sredstva doznačio na račun Grada Otoka.

Podsjetimo, pitanje tko je zapravo platio ručak Vladimiru Šeksu aktualiziralo se nakon što je saborska zastupnica stranke Odlučnost i pravda Karolina Vidović Krišto HDZ-ova veterana optužila za verbalni napad i tešku prijetnju koja se, kako tvrdi, dogodila u ranije spomenutom zagrebačkom restoranu.

- Izvršio sam povrat financijskih sredstava u proračun Grada unatoč činjenici da je Pravilnikom o korištenju sredstava za reprezentaciju Grada Otoka (Službeni vijesnik Grada Otoka broj 09/2021.) propisano da gradonačelnik raspolaže predviđenim sredstvima za reprezentaciju Grada, te ima pravo na utrošak proračunskih sredstava za ugošćivanje poslovnih partnera. Napominjem da je Vladimir Šeks počasni građanin Otoka. Protiv Josipa Dabre (član Predsjedništva Domovinskog pokreta, nap. a.) podnijet ću kaznenu prijavu zbog narušavanja ugleda i kontinuiranog uznemiravanja i napadanja te iznošenja laži u javnosti - poručio je putem Facebooka HDZ-ov zastupnik Josip Šarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:43