NEUMJESAN PROVOD

Turisti sve šokirali vrućom zabavom na popularnoj dalmatinskoj plaži: ‘Na kupalištu punom djece, sramota!‘

Ma, da sam imao kakav kabel sa sobom ne bi dobro prošli – rekao je jedan od građana
 Privatni Album/slobodna Dalmacija/

Nedjeljno poslijepodne u Podstrani bilo je rezervirano većinom za domaće i strane obitelji koje su na plaži došli provesti dan.

Sve do 19 sati kada je mirnu i tihu atmosferu, prema riječima mještana, odlučila ukvariti skupina od sedam-osam stranih državljana. Prilikom dolaska na plažu čuli smo kako netko viče "Policija, policija" i "Zvali smo policiju", piše Slobodna Dalmacija.

Pitali smo se o čemu je riječ. Dvojica muškaraca koji iznajmljuju vodene skutere i naplaćuju ulaz na plutajući zabavni park više su nam rekli o tome što se dogodilo:

- Sjedili smo sa strane kada su nam prišli ljudi i rekli kako se skupina stranaca skinula i gola počela skakati po trampolinu.

Djeca se kupaju nekoliko stotina metara dalje, tu su obitelji, a oni se pokraj njih tako ponašaju. Odmah sam im rekao kako sam zvao policiju ne bi li ih otjerao.

Ma, da sam imao kakav kabel sa sobom ne bi dobro prošli – rekao je jedan od građana za Slobodnu Dalmaciju.

- To je grupa Talijana, mi smo vidjeli sve pa smo obavijestili ljude – kaže nam jedna starija kupačica koja je bila uznemirena cijelim događajem.

image
Privatni Album/slobodna Dalmacija/

Na povike o policiji inozemni gosti su se povukli natrag na plažu. Došli smo pokraj njih i vidjeli nekoliko limenki piva.

Po govoru su nam se činili kao nizozemski državljani i da su bili pod utjecajem alkohola. Nisu radili nikakve probleme. Nakon desetak minuta povukli su se s kupališta, bez svađe i dobacivanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:55