spor na trgovačkom sudu

Tvrtka koja je radila ‘Cijepise‘ tužila Vinogradsku bolnicu jer im je otkazala posao: ‘Nisu ispunili obveze...‘

U srpnju 2015. bolnica je raskinula suradnju s tvrtkom Cuspis d.o.o., i to ‘zbog neispunjenja Ugovorom preuzete obveze‘
Vinko Kojundžić
 Vesna Veselić

Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice još uvijek je na sudu s tvrtkom Cuspis d.o.o. poduzetnika Vinka Kojundžića, koja ih je tužila nakon što su s njima raskinuli suradnju.

- Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice s tvrtkom Cuspis d.o.o. sklopio je 2014. godine Ugovor o javnim uslugama i Okvirni sporazum temeljem kojih je Cuspis bio u obvezi implementirati i instalirati ponuđeno i ugovoreno programsko rješenje za bolnički informacijski sustav za potrebe KBC-a Sestre Milosrdnice - stoji u odgovoru ravnatelja KBC-a Sesre Milosrdnice Marija Zovaka.

S obzirom na to, u srpnju 2015. godine raskinuli su suradnju s tvrtkom Cuspis d.o.o., i to "zbog neispunjenja Ugovorom preuzete obveze".

- U tijeku je sudski spor koji se vodi pred Trgovačkim sudom u Zagrebu u kojem je tužitelj Cuspis d. o.o., a tuženik Klinički bolnički centar Sestre Milosrdnice - stoji u odgovoru ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice Zovka.

Podsjetimo da je tvrtka Cuspis autor platforme cijepise.zdravlje.hr zbog koje se ministar zdravstva Vili Beroš našao na meti medijskih kritika jer sama platforma nije radila kako treba, a ministarstvo je prikrivalo tko ju je radio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:51