UHIĆEN JE

U centru Požege muškarac pijan udarao konja, galamio na prolaznike i vrijeđao policiju

Uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi

Centar Požege, ilustracija

 Emica Elvedji/Cropix

Policija je priopćila da su se sinoć dogodila dva slučaja narušavanja javnog reda i mira u Požegi. Prvo je oko 19.15 sati u mjestu Badljevina, 62-godišnjak verbalno i tjelesno napao 59-godišnjakinju, a koja je držala psa bez nadzora.

"Protiv 62-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok će 59-godišnjakinji biti uručen prekršajni nalog također zbog počinjenog prekršaja iz navedenog zakona", navodi policija.

Nešto kasnije, oko 20 sati u Požegi u Ulici sv. Florijana, "39-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) vodio svog konja kroz pješačku zonu na kojeg je vikao i galamio te ga udarao, a također je galamio i na prolaznike", priopćila je policija.

Također su naveli da je priliko postupanja 39-godišnjak omalovažavao i vrijeđao policijske službenike i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi. Protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dodali su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:44