POLUPRAZNI AVION

U DUBROVNIK SLETIO ZRAKOPLOV IZ RIMA Na letu bilo 45 putnika, putnici iz Crne Gore i BiH posebnim autobusom bit će prebačeni do njihovih granica

Zračna luka Dubrovnik
 Tonći Plazibat / CROPIX

U utorak u 15:55 sati zrakoplov španjolskog avioprijevoznika Vueling na letu iz Rima za Dubrovnik sletio je u Zračnu luku Dubrovnik, piše Dubrovački vjesnik.

Glavni direktor Zračne luke, Frano Luetić, rekao je kako se na letu nalazilo 45 putnika koji prolaze kontrolu zbog epidemije koronavirusa, dok je oko 50 putnika odustalo od leta zbog informacije o mogućem odlasku u karantenu.

Luetić je naglasio kako su provedene sve mjere prema uputama HZJZ-a te da sanitarni inspektori vrše kontrole nad putnicima.

"Svi letovi za Rim s prostora Hrvatske do daljnjeg su otkazani što nam je potvrdio direktor Croatia Airlinesa. Dio putnika koji su iz Crne Gore i BiH bit će prebačeni posebnim autobusima do njihove granice gdje će o njima brigu preuzeti njihove vlasti", rekao je Luetić.

Podsjetimo, nacionalni stožer civilne zaštite u utorak je na konferenciji za medije objavio da se za cijeli teritorij Hrvatske primjenjuju mjere obvezne karantene koje su u ponedjeljak uvedene za sve one koje u Hrvatskoj dolaze iz Italije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:22