ISTRA U VRHU

U Istarskoj županiji prvom dozom cjepiva procijepljeno je 50 posto građana

‘Hvala građanima koji su se odazvali cijepljenju čime štite i sebe i druge, a sve one koji to još nisu učinili pozivam da se cijepe‘
Boris Miletić
 Mirko Ferlin/Cropix

U Istarskoj županiji prvom dozom cjepiva procijepljeno je 50% građana, čime je Istra pri samome vrhu u Hrvatskoj, pokazuju najnoviji podaci Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, poručili su iz te županije.

Zadovoljstvo s dobrim trendom cijepljenja izrazio je istarski župan Boris Miletić, koji smatra da navedeno pokazuje veliku odgovornost građana Istre.

- Hvala svim građanima koji su se odazvali cijepljenju čime štite i sebe i druge, a sve one koji to još nisu učinili pozivam da se cijepe. Iz pandemije i ove teške situacije koja traje već više od godinu dana, izaći ćemo samo zajedno, pridržavajući se epidemioloških mjera i čim većom procijepljenošću stanovništva. U punom tijeku je turistička sezona, a Istra je ponovno poželjna i sigurna turistička destinacija, što je dodatni razlog da se potrudimo očuvati takvu sliku, kao i održati nisku incidenciju zarazom, poručio je župan Miletić, koji se i sam nedavno odazvao na cijepljenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 03:17