KB SVETI DUH

'U ISTO VRIJEME PREPLAVILI SU ME ŠOK I NEVJERICA' Razgovarali smo s medicinskom sestrom kojoj je ukraden auto dok je radila noćnu

 
 CROPIX, Facebook

Kad se vijest o ukradenom VW Golfu u vlasništvu medicinske sestre KB Sveti Duh Anite Radović Mišić ispred bolnice dok je radila noćnu smjenu, proširila medijskim prostorom, nitko nije ostao ravnodušan na tu informaciju, a sumnje da joj nikad auto neće biti vraćen, bile su velike.

No, policija je uz sve silne obaveze koje ima proteklih tjedana od kad Hrvatsku preplavljuje korona virus, a zatim i jezivi potres koji je Zagrebu pričinio štetu, razveselila medicinsku sestru sinoćnjim pozivom.

Vijest o pronalasku auta dočekao ju je, pogodit ćete opet, na poslu.

- Auto je policija pronašla sinoć oko 20.30 sati na osami na Sljemenu. U isto vrijeme preplavili su me i šok i nevjerica. Nakon što je obavljen očevid, auto je preuzet i dovezen šlep službom. Imao je sitna oštećenja, ali nisam ga još stigla dobro pregledati zbog nevremena a i snijeg je napadao.

Jedno veliko hvala svim divnim ljudima koji su se javili i nudili pomoć, hvala veliko i policiji koja je vrhunski odradila svoj posao i ponovno pokazala da su u službi građana. Hvala svima i koji su se na društvenim mrežama aktivirali i podijelili moju objavu da je auto ukraden. Posebno hvala i ravnatelju bolnice Sv. Duh koji mi se javio i osigurao na korištenje zamjensko vozilo auto kuće Zubak - rekla je za Jutarnji oduševljeno medicinska sestra Anita Radović Mišić kojoj je auto ukraden pod okriljem noći u nedjelju dok je radila noćnu smjenu.

Nakon naporne noći u dežurstvu, kao i ranojutarnjeg nedjeljnog potresa koji je prodrmao cijeli Zagreb, kad je nakon odrađenog posla krenula kući, na parkiralištu Ulice Sveti Duh njezinog limenog ljubimca, VW Golfa starog sedam godina, nije bilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:02