KORISINICA DOMA

U Istri umrla još jedna osoba pozitivna na koronavirus, imala je 101. godinu

U Općoj bolnici Pula, izvijestili su jutros, umrla je 90-godišnjakinja pozitivna na koronavirus s više kroničnih bolesti
 Darko Tomas/Cropix

Na Odjelu za infektologiju pulske bolnice u subotu je umrla još jedna osoba oboljela od Covida-19, i to u 101. godini s više kroničnih bolesti, a bila je korisnik Doma za starije i nemoćne osobe u Umagu, izvijestili su u subotu navečer iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Inače, kako je istarski stožer priopćio jutros, u protekla 24 sata u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 210 uzoraka briseva na Covid-19, od kojih je dvanaest bilo pozitivnih. Kod četiri osobe radilo se o bliskom kontaktu s pozitivnom osobom, četiri su iz samoizolacije, a dvije se vode kao uvezeni slučaj. Za dvije osobe u tijeku je epidemiološka obrada.

U Općoj bolnici Pula, izvijestili su jutros, umrla je 90-godišnjakinja pozitivna na koronavirus s više kroničnih bolesti.

U Istri je ukupno koronavirusom zaraženo 116 osoba od kojih je 25 hospitalizirano u pulskoj bolnici. Od jučer su izliječene četiri osobe, a u mjerama samoizolacije u Istri je trenutno 299 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:08