BLIZU RJEŠENJA?

U Karlovcu uhićen muškarac povezan s ubojstvom Varaždinca, posebno je zanimljivo gdje su našli žrtvin auto

Od 24. veljače do 7. ožujka, kretanje ubijenog Željka Hatlaka za policiju i njegovu rodbinu bilo je misterij

Željko Hatlak

 CROPIX/Nestali.hr

U Karlovcu je u četvrtak uhićena jedna osoba za koju se smatra da bi mogla imati veze s ubojstvom Varaždinca Željka Hatlaka, neslužbeno doznajemo. Također, na području Karlovca navodno je pronađeno vozilo ubijenog Varaždinca, radi se o Citroenu C5.

U ovom slučaju karlovačka policija postupala je u karlovačkom Naselju Marka Marulića. Intervenirali su s dva službena vozila bez policijskih oznaka, ali nisu morali dugo putovati. Naime, lokacija na kojoj su pronašli vozilo i osobu koju su tražili nalazi se između dvije najvažnije policijske zgrade u Karlovcu, Policijske uprave Karlovačke s jedne te Postaje prometne policije s druge strane, udaljene kojih stotinjak metara.

Zasad se zna da ovo postupanje ima veze s varaždinskim slučajem, a kakve točno, znat će se sutra.

Podsjetimo, nestanak muškarca starog 56 godina varaždinska policija prijavila je 5. ožujka. Tako se zna da se "muškarac visok 180 cm, prosijede kose i svijetloplavih očiju, srednje razvijenosti, 24. veljače oko 18 sati udaljio s adrese prebivališta, osobnim vozilom marke Citroen C5".

Od tad do 7. ožujka, kad je varaždinska policija izvijestila o pronalasku mrtvog muškarca, tad još bez identiteta, kretanje Željka Hatlaka za policiju i njegovu rodbinu bilo je misterij.

PU varaždinska je potom u srijedu izvijestila da je "utvrđen identitet muškarca čije je tijelo pronađeno u utorak", pokazalo se da se radi o Hatlaku, a samo dan kasnije, u četvrtak, već se nazire i rješenje slučaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:50