NEOBIČAN INCIDENT

U našem gradu razbijeni svi bankomati, gradonačelnik objavio fotografije: ‘Je li to bilo ‘prizivanje vraga‘‘?

- Što je kriminalac htio ovime postići?, zapitao je gradonačelnik Viktor Šimunić

Razbijeni bankomat u Oroslavju

 Facebook/

Viktor Šimunić, gradonačelnik Oroslavja u Hrvatskom zagorju, ustvrdio je na Facebooku da su u njegovom gradu svi bankomati razbijeni.

- Je li ovo slučajnost - da su baš svi bankomati u Oroslavju zdrobljeni?

Svi do jednoga, ni jedna banka nije pošteđena. Oroslavčani ne mogu sada vaditi novac u svome gradu. Što je kriminalac htio ovime postići?

Novac nije ukraden. Počinjena je minorna šteta, ali dovoljno velika da su upravo GRAĐANI U NAJVEĆEM GUBITKU. Čini se kao da je netko ovo planirao i s namjerom napravio. I to baš u Oroslavju. Ne u Zaboku, Stubičkima, Jakovlju – baš u Oroslavju. Kako to tumačiti?

Po mojem mišljenju, da se napravi ovakvo nedjelo moraš biti baš ogorčen i obijestan. Ima još pitanja - nije li čudno da neki vode raspravu (možda i sa samima sobom) kako nema banaka pa se onda podrobe bankomati? Desilo se bilo i prije, takva čudna podudarnost. Sjetite se Oroteksa. Bilo je rasprava na društvenim mrežama, isticanje kako bi moglo doći do požara dok požar nije buknuo.

Je li to bilo "prizivanje vraga" ili ima iza toga nešto dublje?

Bez dokaza je teško nešto tvrditi sa stopostotnom sigurnošću, ali složili se bute, da je čudno, itekak je čudno.

U svakom slučaju, čini mi se da postoje oni koji Oroslavje ne vole i koji su spremni ići jako daleko da bi neke svoje bolesne ideje progurali, a sve NA ŠTETU GRAĐANA. Tko god da je počinitelj, psihološki profil mi je 1/1 poznat – dela se o najobičnijoj kukavici koja svoje mentalne tegobe rješava PREKO LEĐA GRAĐANA OROSLAVJA, poručio je gradonačelnik i priložio fotografije tri razbijena bankomata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 16:27