INCIDENT U SLAVONIJI

U poštanski sandučić obiteljske kuće ubacili petardu, detonacija oštetila i automobil

Zbog materijalne štete od nekoliko tisuća kuna, protiv dvojice mladića nadležnom državnom odvjetništvu dostavit će se kaznena prijava

Ilustrativna fotografija

 Stefan Papp/Avalon/Profimedia/Stefan Papp/avalon/profimedia

Vukovarsko-srijemska policija kazneno je prijavila dva mladića koji su petardom raznijeli poštanski sandučić i usput igrom slučaja oštetili automobil.

U Babinoj Gredi u četvrtak su u sandučić jedne obiteljske kuće 21-godišnjak i 26-godišnjak ubacili petardu kategorije F2 zbog koje su uslijed detonacije s poštanskog sandučića odletjela vratašca. Na njihovu nesreću, odletjela su ravno u poklopac motora automobila u vlasništvu 56-godišnjaka.

Zbog materijalne štete od nekoliko tisuća kuna, policija će dostaviti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Policija podsjeća građane da neodgovorno korištenje pirotehnike može prouzročiti ozbiljne posljedice, stoga savjetuju da ih se ne koristi pod utjecajem alkohola, u zonama gdje se nalaze kućni ljubimci ili zatvorenim prostorima gdje se okuplja veći broj građana.

Također napominju da ih se ne baca ispod ili na vozila, na balkone i ispod stakla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:09