DAŠAK LUKSUZA

U Puli otvoren Grand Hotel Brioni uz kulinarski show chefova ovjenčanih Michelinovim zvjezdicama

Stručnom žiriju najviše se svidjelo jelo Davida Skoke, dok se počasni odlučio za jelo Petera Brunela

Maxi On Cooking Chalenge Show u novootvorenom Grand Hotelu Brioni 

 Goran Sebelic/CROPIX
Stručnom žiriju najviše se svidjelo jelo Davida Skoke, dok se počasni odlučio za jelo Petera Brunela

Grand Hotel Brioni bit će totalno drugačija pulska priča. Tako je i prije otvorenja hotela najavio pulski hotelijer Arena Hospitality Group, a to je i dokazao ugostivši već na samom otvorenju vrhunske chefove ovjenčane Michelinovim zvjezdicama, ali i predsjednika države Zorana Milanovića dan prije. Najava je to samo onoga što ovaj novoobnovljeni legendarni hotel donosi u Pulu - a to je dašak luksuza. Pulski hotelijer odlučio je ugostiti vrsne hrvatske, slovenske i talijanske chefove, od kojih neki vode i restoran s Michelinovim zvjezdicama, zvučna imena talijanske jedriličarske i gastronomske scene te hrvatske, talijanske i njemačke medije.

Naime, ovaj tjedan u Puli, koja između ostaloga slavi i Dan grada, održava se Pulski tjedan koji je ugostio i maxi krstaše, odnosno naj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. prosinac 2025 00:10