IMAJU VAŽNIJEG POSLA

U SABORU SE VODI RASPRAVA O AGROKORU, A OD MOSTOVACA TAMO JE JEDAN ZASTUPNIK! Što je to važnije za Most da su se baš svi pokupili iz sabornice?

 Goran Mehkek / CROPIX

Zanimljiva situacija u Saboru. Dok se u Saboru vodi velika rasprava o tzv. Lexu Agrokor od zastupnika Mosta premijera Plenkovića i ministricu Dalić slušao je samo - Tomislav Panenić. Sada se postavlja logično pitanje što je to važnije od spašavanja hrvatskog gospodarstva da su se svi Mostovci pokupili i sabornice. Po njima očito je važnije otvaranje komunističkih arhiva.

Naime, društvo iz Mosta u isto vrijeme organiziralo je okrugli stol a svrhom davanja mišljenja o 'Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o arhivskom gradivu i arhivima, P.Z. br. 104'. Dakle, pribavljaju mišljenja o rijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o arhivskom gradivu i arhivima.

Božo Petrov je još ranije je kazao za N1 kako Most odustaje od amandmana na lex Agrokor, kojim bi se omogućilo državi da uđe u upravljačku strukturu Agrokora bez pristanka Ivice Todorića. Petrov je odustajanje objasnio željom da zakon već danas dobije povjerenje većine zastupnika te da što prije stupi na snagu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 19:38