BRUTALNI NAPAD

U ŠIBENIKU PRETUČEN BRAT TONINA PICULE Poznati filmski kritičar slao lascivne poruke 14-godišnjakinji? Boško Picula: Nisam ništa kriv!

Boško Picula, brat zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule, napadnut je u ponedjeljak oko 21 sat na plaži Banj, doznaje ŠibenikIN .

Kako neslužbeno doznaje ŠibenikIN , napadnut je jer se navodno nametao 14-godišnjoj Šibenčanki lascivnim porukama na mobitel. Prema toj verziji priče, majka je otkrila poruke u djevojčinom mobitelu, pa je zajedno sa svojim dečkom i kćeri Piculu odlučila namamiti u zasjedu.

Picula opovrgava sve optužbe i tvrdi da se tamo zatekao slučajno te da nije kriv. - Molim vas za razumijevanje jer u ovom trenutku u interesu policijske istrage nisam ovlašten davati nikakve izjave za medije. Vjerujem policiji i pravnoj državi – kratko je za ŠibenikIN rekao Picula.

Na pitanje je li on sam pod istragom ili je žrtva, kazao je da se policija njime bavi samo kao oštećenom osobom u tom napadu.

- S obzirom da je sa slučajem povezana maloljetna osoba, u ovom trenutku vam ništa o tom napadu ne možemo kazati, osim da policija provodi izvide vezano za taj događaj – rekla je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor, koja u interesu istrage nije smjela reći je li Picula žrtva ili osumnjičenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 18:00