PONOVNO OTVARANJE

U SPLITSKIM VRTIĆIMA I ŠKOLAMA OD PONEDJELJKA 474 DJECE 'Osnovne škole i vrtići spremni su za rad, roditelji su obaviješteni o svemu'

Ilustracija
 Depo Photos/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Od ponedjeljka u splitske vrtiće i osnovne škole ponovno će krenuti 474 djece, potvrđeno je u uredu grada Splita.

U splitske vrtiće će krenuti 345 djece koja će biti raspoređena u 53 skupine, 14 jasličkih i 39 vrtićkih, u 25 objekata.

U Dječjem vrtiću Grigor Vitez radit će objekti Adriana, Mali princ, Mala sirena, Rašeljka i Duga, a u Dječjem vrtiću Marjan objekti Kaštelet, Mandalina, Gajeta, Koralj i Veseli dani. U Dječjem vrtiću Cvit Mediterana radit će objekti Bosiljak, Mimoza, Gariful, Oblutak, Brnistra, Rusulica, Vrapčić, Palčić i More te u Dječjem vrtiću Radost objekti Popaj, Latica, Veseli patuljci, Nevica, Margaritela i Petar Pan, izvijestili su iz grada.

Što se tiče učenika nižih razreda roditelji su prijavili 129 djece koja će nastavu pohađati u školskim zgradama. Od toga je 47 učenika u produženom boravku, a najviše ih je u Osnovnoj školi Žnjan - Pazdigrad, 28. U gradu kažu kako u 14 škola nijedno dijete neće krenuti na nastavu, a riječ je o školama Bol, Kman - Kocunar, Lokve - Gripe, Lučac, Marjan, Mejaši, Plokite, Pujanke, Ravne Njive, Slatine, Srinjine, Stobreč, Sućidar, Visoka.

Osnovne škole i vrtići spremni su za rad, a odgajatelji i učitelji o načinu na koji će sve funkcionirati obavijestili su roditelje, a sve su informacije dostupne i na internetskim stranicama škola i vrtića, poručili su iz grada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:09