ZAŠTITA ZDRAVLJA

U VINKOVCIMA U SAMOIZOLACIJI 98 OSOBA, ZARAŽENIH ZA SADA NEMA Dezinficira se sva komunalna oprema u središtu grada

 Vlado Kos / CROPIX

U samoizolaciji u Vinkovcima je 98 osoba, a kao i u cijeloj Vukovarsko-srijemskoj županiiji nema zaraženih koronavirusom, potvrdio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić na čiju su inicijativu u subotu djelatnici Veterinarske ambulante Vinkovci dezinficirali svu komunalnu opremu u središtu grada.

"Pokušavamo i na ovaj način zaštiti zdravlje naših sugrađana te ćemo dezinficirati sve klupe u gradskom parku, koševe za otpatke, sjedeća mjesta oko naše fontane i svu ostalu komunalnu opremu", kazao je Bosančić pozvavši građane Vinkovaca da se pridržavaju propisanih mjera te se ne okupljaju i što manje izlaze iz svojih domova.

Po njegovim riječima, u samoizolaciji u Vinkovcima je 98 osoba, a nema zaraženih koronavirusom što je stanje koje pruža optimizam, ali da bi ono takvim i ostalo moraju svi građani dati svoj maksimum.

Bosančić je zahvalio i medijima koji šire korisne informacije za građane.

"Danas je u Vinkovcima lijepo vrijeme i 20 stupnjeva u zraku, ali moramo se držati preporuka da se ne okupljamo i ne izlazimo previše. Ostanimo doma i tako ćemo se najbolje zaštiti", poručio je Bosančić rekavši kako će djelatnici Policijske postaje Vinkovci pojačano provoditi kontrole po gradu kako bi spriječila okupljanja građana posebice mladih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:31