NA DOBROM GLASU

U zadnjem broju News of the Worlda koji je izlazio 168 godina stigli su pohvaliti Zrće!

Pag opisuju kao 'mjesto koje je uspavano devet mjeseci godišnje, no čim se sunce pojavi - tamo jednostavno morate biti'
Novalja, Zrce, 290611.Plaza Zrce kraj Novalje. U klubu Aquarius i ostalim klubovima na plazi vec je zivo kao u srcu sezone. Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Miskovic / CROPIX

PAG - Hrvatski otok Pag s popularnom plažom Zrće proglašen je jednim od najpoželjnijih otoka za mlade koji traže dobru zabavu uz odličnu glazbu svjetski poznatih DJ-a, čime je smješten uz sam bok svjetski poznatih party-lokacija poput španjolske Ibize i grčkog Mikonosa, objavio je u posljednjem broju britanski tabloid News of The World.

Navodeći kako je Pag poput balkanske verzije američkog Hamptonsa na Lond Islandu, naš otok opisuju kao 'mjesto koje je uspavano devet mjeseci godišnje, no čim se sunce pojavi postaje mjesto na kojem morate biti'.

Tabloid u tekstu 'Otoci koji vole zabavu' posebno ističe klubove Papayu i Aquarius uz koje usko veže gostovanja slavnih svjetskih DJ-a poput Fatboy Slima, Davida Moralesa i Armina Van Buurena.

Kao obavezan 'dress code' stavljaju kupaći kostim i kupaće gaćice 'iz kojeg se ne izlazi ni danju ni noću' , a za oporavak od partijanja preporučeno je kupanje na plaži Zrće ili šalica kave u nedalekoj Novalji. Uz tekst nalaze se i sve potrebne informacije o tome kako doći i gdje odsjeti na Pagu.

Podsjetimo, vlasnik News Corporationa Rupert Murdoch odlučio je ugasitit spomenuti tabloid zbog skandala s hakiranjem mobilnih telefona koji trenutačno potresa Veliku Britaniju. Posljednje izdanje News of the Worlda tiskano je u 3,8 milijuna primjeraka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:38