LJETNO OSVJEŽENJE

U Zagorju pokreću zanimljivu akciju: Oni koji se cijepe protiv covida dobivaju besplatne ulaznice za toplice

Navodno su toplice pristale smanjiti cijenu ulaznica za 50%, dok bi Županija trebala sufinancirati preostali dio komercijalne cijene
Arhiva
 Goran Mehkek/Cropix

U srijeduće u u Termama Tuhelj biti održana konferencija za medije na temu besplatnih ulaznica za kupanje za osobe s područja Krapinsko-zagorske županije koje se odluče cijepiti protiv koronavirusa.", stoji u pozivu koji je danas poslan iz Ureda župana KZŽ, Željka Kolara.

Kako se navodi u pozivu, županovu su inicijativu podržali i uključili se u nju sljedeći poslovni subjekti: Terme Tuhelj, Vodeni park Aquae Vivae (Krapinske Toplice), Terme Jezerčica (Donja Stubica), hotel Matija Gubec (Stubičke Toplice) i Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice.

Kako neslužbeno doznaje Zagorje.com, navodno su navedene zagorske toplice pristale smanjiti cijenu ulaznica za 50%, dok bi Županija trebala, doznajemo iz istog izvora, sufinancirati preostali dio komercijalne cijene. Isto tako, neslužbeno doznajemo, besplatne ulaznice za zagorska kupališta dobile bi samo osobe koje se odluče cijepiti nakon ovog dogovora, a retroaktivnih podjela karata za one koji su se već cijepili, naravno, neće biti.

No, kakva će točno biti suradnja Županije i zagorskih toplica te na koji način će se dijeliti ulaznice, znat će se nakon konferencije za medije koja je zakazana sutra za 9:15h u Termama Tuhelj, piše Zagorje.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 12:54