NEOVLAŠTENA PROIZVODNJA

U ZAGREBU OTKRILI LABORATORIJ ZA UZGOJ TRAVE Uhitili muškarca u čijem su stanu pronašli 19 stabljika konoplje, marihuanu, ulje kanabisa, ali i kokain

 
 PU zagrebačka

Zagrebački policajci uhitili su i prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama 34-godišnjaka koji je u stanu u obiteljskoj kući na Črnomercu imao laboratorij za uzgoj marihuane, priopćili su u subotu iz PU zagrebačke.

Nakon prvih sumnji u postojanje laboratorija temeljem naloga suda pretražili su stan i našli 19 stabljika konoplje visine 90 centimetara u šatoru za umjetno stvaranje mikroklime. Prethodno ju je posijao u staklene tegle, redovno zalijevao i prihranjivao uz prikladnu opremu namijenjenu proizvodnji droge, a što je uključivalo halogene žarulje, termometar, ventilacijski sustav kao i filtere za zrak, a što je sve tamo i pronađeno.

U istom je prostoru pronađeno ukupno 276,5 grama marihuane pakirane u staklenke i plastične vrećice, pet grama kokaina, 109,5 grama hašiša te 30 ml ulja kanabisa uz tri digitalne vage za precizno mjerenje mase.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagreb.

PU zagrebačka

PU zagrebačka

PU zagrebačka

PU zagrebačka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:40