PEĐA GRBIN

‘U zemlji prožetoj diskriminacijom Plenković neće poduzeti ništa dok se osobno ne osjeti ugroženim‘

‘Ne vidi diskriminaciju kada se njegovi pajdaši iz HDZ-a cijepe preko reda, kada firme dobivaju poslove jer financiraju HDZ...‘
Sibenik, 150221.
Ispred zgrade gradske uprave predsjednik SDP-a Pedja Grbin predstavio je stranackog kandidata za gradonacelnika Sibenika Toncija Restovica.
Na fotografiji: Pedja Grbin.
 Niksa Stipanicev/Cropix

Nakon što je premijer Andrej Plenković, referirajući se na vlasnika riječkog kafića "Tri majmuna" u kojemu HDZ-ovci nisu poželjni prozvao i predsjednika SDP-a Peđu Grbina, kazavši kako ne prati situaciju, reagira kasno, odnosno ne reagira na diskriminaciju prema HDZ-u, od Grbina mu je brzo stigao odgovor,

- Problem s Andrejem Plenkovićem je u tome što on vidi diskriminaciju samo kada misli da je okrenuta prema njemu. A ne vidi sve ostalo što se događa u Hrvatskoj. Ne vidi diskriminaciju onih kojima su poslovi zatvoreni bez ikakvih kriterija, ne vidi diskriminaciju kada se njegovi pajdaši iz HDZ-a cijepe preko reda, kada firme dobivaju poslove jer financiraju HDZ, niti vidi diskriminaciju kada Tušek nekoga pita "Kaj bi ti štel biti"? - rekao je Grbin.

- U zemlji prožetoj diskriminacijom Plenković neće poduzeti ništa dok se osobno ne osjeti ugroženim. I to je najveći problem ove države - zaključio je predsjednik SDP-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:25