ŽELI IM SE ODUŽITI

Ugostitelj s juga Hrvatske oduševljen vatrenim navijačicama: Prsate Zagorke dobile besplatan jednotjedni provod u Dubrovniku i Cavtatu!

"Lijepe naše zemljakinje! Stojimo iza svih vaših postupaka, iskreno vam se divimo i potičemo vas da nastavite u istom prepoznatljivom stilu!"
 Srđan Vrančić/CROPIX

Oduševljen neposrednošću hrvatskih navijačica koje su pobjedu “Vatrenih” nad nogometnom reprezentacijom Irske u dalekom Poznanu “originalno” proslavile nesebičnim pokazivanjem golih grudi, poznati je ugostitelj Mislav Burđelez reagirao promptno i ništa manje originalno: pozvao je navijačice iz Krapine da po završetku “Eura 2012” provedu tjedan dana besplatnog odmora na jugu domovine, piše Slobodna Dalmacija.

Kao sponzori njihova boravka javili su se i neki ugledni Burdželezovi prijatelji, inače dubrovački poduzetnici kojima se također dopala reakcija navijačica.

Vlasnik poznatog cavtatskog restorana “Galija” nije krio oduševljenje toples- nastupom prsatih Zagorki. Ustvrdivši kako su nam “u ovom trenutku privukle veću pozitivnu globalnu pozornost i od naših nogometaša” pohvalio je njihovo “istinsko domoljublje”. Burđelez je u četvrtak ujutro djevojkama poručio:

- Lijepe naše zemljakinje! Stojimo iza svih vaših postupaka, iskreno vam se divimo i potičemo vas da nastavite u istom prepoznatljivom stilu! Želimo vam se odužiti te vas pozivamo na jednotjedni, veličanstveni provod u Dubrovniku i Cavtatu”.

Ni krive ni dužne

Burđelezu je i njegovim prijateljima zasmetalo davanje kojekakvih javnih potpora i istodobno napadanje djevojaka za koje kažu da su “ni krive ni dužne”. U trenu se, dok su ispijali jutarnju kavu i komentirali neobjašnjive moralističke napade na topless-navijačice, rodila ideja: spontano su odlučili da ih, bez ikakvih obveza, pozovu na jug Lijepe naše:

- Djevojke su o svom trošku i na svoj rizik, u zadnjem desetljeću više napravile od svih hrvatskih turističkih zajednica i agencija zajedno! Sad im lažni moralisti još i prijete sankcijama na radnom mjestu. Sramota! Ovdje, na jugu domovine, radosno ih čekamo jer su zaslužile pristojan odmor nakon date nesebične podrške našim nogometašima u Poljskoj - rekao nam je Burđelez koji je, zamoljen da komentira neke zločeste komentare tog poziva djevojkama dodao:

- Mogu vam sad ustvrditi i da smo, još prije odlaska u Poljsku, ovo dogovorili sa svim našim dobronamjernim navijačama. Ali, šalu na stranu i zbog navijačica poručujem svima: neka pati kome smeta! - naglasio je cavtatski ugostitelj, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 04:16