OKRŠAJ U ROVINJU

UGOSTITELJ SLOMIO NOS VELJKU DESPOTU JER JE TRUBIO KOD LOKALA Poznati diskograf žurio u Pulu na koncert Leonarda Cohena

 Facebook

Poznati diskograf, producent ni publicist Veljko Despot, završio je sa slomljenim nosom u Hitnoj pomoći, umjesto na koncertu Leonarda Cohena u Puli.

Naime, kako piše Glas Istre, Despot je prema priopćenju policijske uprave Istarske, upravljao osobnim automobilom, ali zbog nepropisno parkiranog vozila nije mogao nastaviti vožnju pa je počeo trubiti. Nakon toga ga je 28-godišnjak iz Rovinja upozorio da uznemirava goste u ugostiteljskom objektu, te ga je nakon prepirke udario u glavu i lakše ozlijedio.

- Nisam očekivao da će me udariti mlad čovjek, znatno mlađi od mojih sinova. Nikada me nitko u životu nije udario, nikada se nisam tukao. Ovoga je kao zasmetalo što sam u autu - potrubio. Bilo je to nakon što sam već neko vrijeme strpljivo čekao, jer nisam automobilom mogao izaći iz ulice. Ulaz u ulicu posve je zapriječio neki auto koji je vozač ostavio spuštenih stakala - dakle, bio je negdje u blizini.

Kako doznaje Glas Istre, 28-godišnjak je konobar u restoranu smještenom uz izlaz iz Rakovčeve na Trg brodogradilišta u Rovinju, a vlasnik lokala, Prena Giokaja, je u telefonskom razgovoru rekao da nije došlo do ozljeđivanja Despota, već do prepirke. Kada mu je ukazano da u priopćenje policije piše drugačije, kazao je da je do incidenta došlo zbog uznemirivanja njihovih gostiju. Po njegovim riječima, na ulici je bilo parkirano vozilo, a Despot je trubio, na što su gosti negodovali.

Protiv obojice muškarca bit će podnesen optužni prijedlog zbog kršenja javnog reda i mira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:26