- Planiramo raditi do zadnje sekunde. Gubici su preveliki i ovo je naša strategija, ako se išta može nazvati strategijom u ovakvom trenutku. Samo za plaće potrebno nam je oko 200.000 kuna i mislim da svi ugostitelji čekaju informaciju iz Vlade o kojim se mjerama i olakšicama tu radi s obzirom na to da će prihodi ugostiteljskih objekata biti nula kad su zatvoreni - otkriva nam Goran Kočiš, glavni chef restorana Noel koji je krajem veljače potvrdio Michelinovu zvjezdicu.
- Ponudili smo radnicima da ostanu prijavljeni na jedan sat ili mogućnost odlaska na burzu rada, gdje će im biti osigurani barem minimalni prihodi. Kod nas još nitko nije otišao i svi se držimo zajedno. Jako sam ponosan na svoj tim i koliko ljudi imaju razumijevanja jedni za druge. Radimo po cijele dane i doslovn...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....