OSUDILI POSTUPAK

Ugostitelji se žestoko ogradili od kolege s Trešnjevke koji je priveden zbog večere za 34 osobe

Zamolili su također da se cijela struka ne poistovjećuje s pojedinačnim slučajevima, te da vjeruju samo u borbu legalnim sredstvima
Racija u restoranu
 MUP/JL

Nacionalna udruga ugostitelja ogradila se te osudila postupanje ugostitelja iz Krajiške ulice koji je priveden jer je u restoranu, u vrijeme zabrane rada, usluživao 34 osobe te naglasila kako vjeruju isključivo u borbu legalnim sredstvima.

" Ona jest dugotrajna i iscrpljujuća, međutim smatramo kako je to jedini i istinski put, u podizanju društvenih i moralnih vrijednosti kako u našoj struci, tako i u cjelokupnom društvu. Radi svega navedenog udruga se ograđuje i najoštrije osuđuje pojedinačne slučajeve kojima smo svjedoci u medijima, a koji nelegalnim poslovanjem narušavaju ugled cijele struke i svih naših kolega koji poštenim radom i trudom daju veliki doprinos u podizanju ugostiteljskog sektora na viši nivo", naveli su u priopćenju.

Zamolili su također da se cijela struka ne poistovjećuje s pojedinačnim slučajevima te da u prilog tome govori i statistika ukupno izvršenih nadzora i kazni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:47