Odluke o smanjenju cijene higijenskog minimuma i sanitarne knjižice ugostiteljima za 50 posto od 1. srpnja te proširenje dozvoljenog manjka došle su u pravi čas te će usred turističke sezone olakšati poslovanje obrtnika u ugostiteljstvu, poručili su u utorak iz Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a.
Riječ je o odlukama Skupštine HOK-a (Hrvatske obrtničke komore) prema kojima je 1. srpnja na snagu stupila odluka kojom se obveze ugostitelja tj. iznosi za higijenski minimum i sanitarnu knjižicu smanjuju za 50 posto, a od ožujka im je za veći broj namirnica uvećana dopuštena visina manjka (izražena kao postotak po bruto/kilogramu).
Ne navodeći koliko sada iznose te cijene niti nova visina manjka, iz Ceha ugostitelja HOK-a dodaju da su time revidirani i maksimalno ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....