POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA

Uhićen 40-godišnjak zbog više krađa s brodova u zadarskoj uvali Bregdetti, Poljak u Pakoštanima sa suhog veza otuđio jet-ski

 
 Goran Sebelic / Ilustracija / CROPIX

Zadarska policija uhitila je 40-godišnjeg muškarca, osumnjičenog za više teških krađa iz brodova u uvali Bregdetti u posljednjih 15-ak dana te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je u petak Policijska uprava zadarska.

Četrdesetogodišnjak je osumnjičen da je u posljednjih 15 dana u uvali Bregdetti u Zadru provalio u četiri brodice u vlasništvu 33, 57 i 42-godišnjaka i 63-godišnjakinje, odakle je otuđio razni brodski pribor, opremu za ronjenje i druge predmete.

Također je osumnjičen da je s još dva broda u vlasništvu 33 i 57-godišnjaka otuđio vesla, auto-radio i druge predmete.

U srijedu je iz lučice Bregdetti 40-godišnjak otuđio brod u vlasništvu 70-godišnjaka, vrijedan oko 10.000,00 kuna, no u krađi su ga uhvatili policajci.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 40-godišnjak je uz kaznenu prijavu priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Poljak uhićen zbog krađe jet-skija u Pakoštanima

Policija u Biogradu dovršila je kriminalističku istragu nad 29-godišnjim poljskim državljaninom, osumnjičenim za krađu plovila jet-ski u Pakoštanima u vlasništvu državljanina Bugarske - uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku u Zadru, priopćila je u petak zadarska policija.

Policija sumnjiči 29-godišnjeg Poljaka da je u noći 5. na 6. srpnja ove godine u Pakoštanima sa suhog veza ukrao jet-ski marke Yamaha vrijedan oko 130 tisuća kuna, u vlasništvu 43-godišnjeg bugarskog državljanina.

Jet-ski, koji se nalazio na prikolici, zakačio je za vozilo poljskih registracija (PL) koje je koristio te odvezao autocestom A1 prema splitskom području.

Po dovršetku kriminalističke istrage 29-godišnji poljski državljanin uz kaznenu prijavu u četvrtak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:00