KAZNENA PRIJAVA

UHIĆEN NAPADAČ NA SABORSKOG ZASTUPNIKA DOMAGOJA HAJDUKOVIĆA 26-godišnjak u Osijeku verbalno i fizički napao SDP-ovca

Domagoj Hajduković
 Vlado Kos / CROPIX

Predsjednik osječko-baranjskog SDP-a i zastupnik u prošlom sazivu Hrvatskog sabora Domagoj Hajduković u nedjelju je fizički napadnut u Osijeku i lakše ozlijeđen, a njegov napadač je uhićen, doznaje se u ponedjeljak u osječko-baranjskoj policiji.

Ne navodeći identitet napadača i žrtve policija je izvijestila kako je 7. lipnja oko 17,30 sati, policija putem telefona zaprimila prijavu 39-godišnjaka, da ga je na ulici verbalno i fizički napao njemu poznati muškarac.

Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC), gdje su mu liječnici konstatirali lakše tjelesne ozljede.

U službene prostorije policije potom je doveden i uhićen 26-godišnjak, za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 26-godišnji osumnjičenik će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku. Policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:39