HRVATSKI GLUMAC

‘Uhićen sam na aerodromu u Njemačkoj zbog 100 kilograma trave, nevin sam. Čuvajte mi cure‘

Vladimir Andrić navodi da ga se sumnjiči za prodavanje 100 kg marihuane u gradu Essenu, a da on ni zna gdje je taj grad

Vladimir Andrić

 /Printscreen/facebook

Vinkovački glumac Vladimir Andrić na svojem je Facebook profilu objavio da je uhićen u zračnoj luci u Njemačkoj pod sumnjom da je u toj zemlji prodavao drogu.

"Dragi prijatelji… Ja sam danas potpuno nevin optužen i uhićen na aerodromu u Njemačkoj jer sam 2018-2019 u Essenu prodao 100 kilograma trave", naveo je u objavi Andrić.

image

Facebook objava Vladimira Andrića

/Printscreen/facebook

"Jutros sam morao googlati gdje je uopće taj Essen. Nikad nisam bio u tom gradu niti uopće u Njemačkoj do zadnje dvije godine kada sam išao vidjeti sestru i nećake", stoji dalje.

Na kraju najavljuje svoju bitku iz istražnog zatvora.

"Čuvajte mi moje cure… Ja ću ovdje u istražnom zatvoru dokazivati svoju nevinost i ako Bog da vidimo se uskoro. Volim vas", stoji na kraju njegove objave.

Vladimir Andrić rođen je u Vinkovcima 1984. godine. Oženjen je i ima dvije kćeri. Od najranijeg djetinjstva je na sceni, a pred kraj osnovne škole postao je član amaterskog ansambla vinkovačkog kazališta gdje, kako se navodi na stranicama Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci, ostvaruje broje zapažene uloge u dječjim i večernjim predstavama.

Od veljače 2021. obnaša dužnost pomoćnika ravnatelja.

Akademiju dramskih umjetnosti u Tuzli upisao je 2005. godine, gdje je 2010. i diplomirao kao jedan od najboljih studenata u klasi profesora Vlade Keroševića. Kao profesionalni glumac glumi u više od 30 predstava, također režira i piše predstave koje godinama uveseljavaju vinkovačku publiku.

Dobitnik je nagrade "Zoranov brk" za odigranu ulogu u predstavi "Nećeš razbojniče" na festivalu Zorana Radmilovića u Zaječaru. Bavi se i režiranjem kratkih animiranih i igranih filmova i glazbenih video spotova.

Autor je dugometražnog dokumentarnog filma "Ovčara, neispričana priča". Godine 2020. dobio je Nagradu "Fabijan Šovagović" za najboljeg glumca 27. Festivala glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 15:42