SRAMOTAN ČIN

Uhićeni maloljetnici koji su napali Oparu, policiji pomogle snimke nadzornih kamera

Neslužbeno se doznaje kako su maloljetnici prepoznali gradonačelnika te ga vrijeđali
Andro Krstulovic Opara
 Vladimir Dugandzic/Cropix

Splitska je policija izvijestila u petak kako su uhitili napadače na gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu te da je riječ o dvojici maloljetnika.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o 16-godišnjaku i 17-godišnjaku koje je policija uhitila sredinom tjedna.

U otkrivanju počinitelja pomogle su im nadzorne kamere koje se nalaze na tom području grada i čija snimka pokazuje sam čin napada na gradonačelnika. Nad njima je jučer dovršeno kriminalističko istraživanje te su osumnjičeni za kazneno djelo prijetnje službenoj osobi.

Policija je utvrdila da su 10. srpnja oko 20 sati, u ulici Solurat u Splitu, nakon što su prepoznali 53-godišnjeg Oparu mladići počeli psovati i vrijeđati ga te su nasrnuli na njega i prijetili mu. Protiv njih će splitskom Općinskom državnom odvjetništvu specijaliziranom za mladež biti podnesena kaznena prijava, izvijestila je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Neslužbeno se doznaje kako su maloljetnici prepoznali gradonačelnika te ga vrijeđali od toga da su svi političari g...a, pa sve do konkretnih prijetnji smrću, a navodno postoje i svjedoci tog incidenta koji su u to vrijeme prolazili preko Solurata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:18