UŽAS NA ČIOVU

Uhićeni muškarci gradili su kuću, snimljen trenutak nastanka velikog požara!?

Obojica su uhićena i nalaze se u policijskoj postaji gdje se nad njima provodi kriminalističko istraživanje
 Tiktok/screenshot/

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, dvojica albanskih državljana koji imaju dozvolu za rad u RH i koji se u Hrvatskoj nalaze legalno, dovode se u vezu s požarom koji je izbio u četvrtak poslijepodne. Oni su izvodili građevinske radove na jednoj kući na Čiovu, doznaje Slobodna. Obojica su uhićena i nalaze se u policijskoj postaji gdje se nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

Kako je utvrđeno dosadašnjim očevidom, požar je izbio u blizini kuće na kojoj su oni radili, a zbog čega je požar izbio utvrdit će daljnja istraga.

Na društvenim mrežama kruži snimka nastanka velikog požara na Čiovu u kojoj je od jučer izgorjelo 450 hektara površine, javlja Morski.hr. Video u kojem se tvrdi kako je snimljen ‘sam početak strave i užasa‘ objavljen je na TikToku:

@apartmani_kraljevic

Sami početak ove strave i užasa.......

♬ Suspenso - Criptofonio

Svakako valja istaknuti kako su djelatnici splitske policije, ponovno u rekordnom roku obavili posao utvrđivanja činjenica s terena i da su u velikoj mjeri pružali potporu vatrogascima koji su gasili čiovski požar, prema Slobodnoj Dalmaciji.

Na čak osam lokacija su regulirali promet, a jedno vrijeme su u potpunosti zatvorili jednu cijelu traku "novog" čiovskog mosta kako bi vatrogasna vozila imala neometan prolaz i kako ne bi došlo do zastoja. Isto tako policijske snage su bile spremne da u svakom trenutku, ukoliko to bude potrebno, pokrenu evakuaciju ugroženih ljudi sa područja gdje je vatrena buktinja divljala.

image

Požar na Čiovu

Saša Burić/cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:22