IZMIJENJEN STATUT

Ujedinjuju se Pametno i Stranka s imenom i prezimenom, Puljak: ‘Ovo spajanje je logičan korak‘

‘Želimo ujediniti resurse, ljude, znanje, iskustvo i energiju u jednu novu snagu koja ima velik potencijal za rast‘, kaže Puljak
Marijana Puljak; Dalija Orešković
 Duje Klarić, Bruno Konjević/cropix

Skupština stranke Pametno potvrdila je odluku stranačkog Predsjedništva o spajanju sa Strankom s imenom i prezimenom (STRIP), izvijestili su u četvrtak iz Pametnog.

Čak 70 posto izaslanika ogranaka iz cijele Hrvatske glasalo je, naime, na sinoćnjoj skupštini za izmjene stranačkog Statuta kojima je spajanje omogućeno.

"Ovakva odluka Skupštine samo je potvrda da je spajanje logičan korak koji želi većina naših članova, kao što to žele i birači, koji su to i pokazali na parlamentarnim izborima. Kao što smo već ranije naglašavali, suradnja sa Strankom s Imenom i Prezimenom podrazumijeva nastavak dobrih rezultata postignutih na izborima. Želimo ujediniti resurse, ljude, znanje, iskustvo i energiju u jednu novu snagu koja ima velik potencijal za rast, a time i priliku za snažniji utjecaj na političkoj sceni. Kao i uvijek do sada, naš politički rad bit će transparentan i potpuno u službi građana", poručila predsjednica stranke Marijana Puljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2021 17:59