SNIMILE GA KAMERE?

Ukradena mu ronilačka oprema, on lopovu nudi novac: ‘Sve mi vrati, inače moli Boga da te policija nađe prije mene‘

Puljanin je ostao bez ronilačke opreme koju mu je netko otuđio s terase u prigradskom naselju Veli Vrh u Puli.
Ilustracija
 Ivana Nobilo/Cropix

Puljanin je ostao bez ronilačke opreme koju mu je netko otuđio s terase u prigradskom naselju Veli Vrh u Puli.

Vlasnik tvrdi kako su kradljivca snimile nadzorne kamere te je odlučio dati lopovu šansu da ispravi pogrešku. Obratio mu se javno putem medija, te mu čak ponudio novac za novu opremu, samo da mu vrati ukradeno prije nego što ga javno prokaže i prijavi policiji, piše Glas Istre.

- Poručujem osobi koja je na Velom vrhu (zna on adresu) s terase otuđila opremu za ronjenje, odnosno jedan dio opreme, koji uključuje Cressi Tracina (aqua stop) 3.5 mm hlače, pleteni remen sa 6 kilograma olovnih utega, čarape za peraje 2mm i poderane kupaće gaće (ne znam koji će mu k…. poderane gaće) da sve lijepo vrati na isti način kako je i uzeo, jer pametnjaković (na njegovu žalost, a moju radost) nije uočio da se ispod rasvjete nalazi i kamera.

Ukoliko do nedjelje stvari ne budu vraćene, javno ću objaviti njegove slike lica i snimku krađe, a on neka moli boga da ga policija nađe prije mene...

Ukoliko se odluči biti pošten i vratiti stvari, može to učiniti jednako kako je i uzeo "preko noći", pokucati na vrata, ili me kontaktirati, a u znak poštenja nudim mu zauzvrat iznos ukradene robe (cca 200 eura)...

Ukoliko je navedeno već prodao, a kupac tih stvari se pronađe u ovom tekstu, zamolio bih ga također da mi vrati navedene stvari, a zauzvrat mu nudim 5.000 kuna nagrade, pa nek' si sam kupi sve novo, poručio je lopovu vlasnik ukradene opreme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:58