DNO DNA

Ukrajinac s 20 djece doputovao u Rijeku na sportski susret pa mu ukrali 15.500 eura i dokumente

Nakon izlaska iz autobusa na Kantridi, Ukrajinac je na klupu odložio naprtnjaču u kojoj su se nalazili novac i putne isprave djece

Rijeka

 Damir Skomrlj/Cropix

Dan nakon što je u Rijeci ukrao torbu s oko 15.500 eura i dokumentima ukrajinskom državljaninu koji je bio u pratnji djece sportaša, policija je u četvrtak uhitila 37-godišnjeg osumnjičenika, a kod njega su pronađeni ukradeni predmeti.

Primorsko-goranska policija izvijestila je u petak kako je 72-godišnji Ukrajinac doputovao u srijedu u Rijeku s dvadesetero djece na sportski susret.

Nakon izlaska iz autobusa na Kantridi, oko 11 sati na klupu je odložio naprtnjaču u kojoj su se nalazili novac i putne isprave djece. Kad je nakon nekoliko minuta pogledao na klupu, utvrdio je da je naprtnjača nestala i da je ukradena.

Policiji je prijavio krađu te su policijski službenici u razgovoru s građanima koji su bili na mjestu događaja dobili informacije koje su pomogle da se osumnjičenik uhiti u četvrtak na području Rijeke.

Priveden je na kriminalističko istraživanje, kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu, a novac i dokumenti su vraćeni vlasnicima, izvijestila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:34