IMALI NESREĆU

Umirovljenik (88) sjeo za neregistrirani traktor bez vozačke dozvole pa s partnericom (81) sletio u kanal

Prilikom slijetanja traktora, isti se prevrnuo i pao na umirovljenika za čiji se život bore liječnici u bolnici

ilustrativna fotografija

 Boris Kovacev/CROPIX

Vožnja na traktoru bila je kobna za vremešni par umirovljenika jer je u jednom trenutku u četvrtak u Donjim Crnogovcima u okolici Nove Gradiške, zbog neopreznog vozača, traktor sletio s kolnika u odvodni kanal.

Nesavjesni 88-godišnji muškarac završio je u teškom stanju u bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život, a njegova 81-godišnja partnerica pukom srećom prošla je neozlijeđena.

Nesreća se dogodila oko podne, a policijskim očevidom je utvrđeno, između ostaloga, da je 88-godišnji umirovljenik vozio neregistrirani traktor i to za vrijeme dok mu je bila oduzeta vozačka dozvola. Ništa ga od toga nije spriječilo da ponovno "zasjedne" na traktor i da na njemu, na blatobranu, poveze 81-godišnju partnericu.

Policijski očevid je pokazao da je kobnog trenutka 88-godišnjak izlazio s kolnog ulaza vozeći se unazad, pri čemu je prešao kolnik te sletio u odvodni kanal. Prilikom slijetanja traktora, isti se prevrnuo i pao na umirovljenika za čiji se život bore liječnici u bolnici.

- Po zaprimanju rezultata analize, protiv 88-godišnjaka će policijski službenici podnijeti odgovarajuću pismenu prijavu - kažu iz PU brodsko-posavske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:55