SREĆKOVIĆ

Umirovljenik iz Sesveta osvojio skoro 916 tisuća kuna: ‘Provjerio sam listić, vidio poruku i poludio‘

Bojao sam se da sve to nije istina pa nisam niti obitelji priznao da sam osvojio, rekao je umirovljenik iz Sesveta
 Srdjan Vrancic/Cropix

Ove godine Eurojackpot je proslavio svoj deseti rođendan, a povodom te obljetnice uvedene su značajne promjene: maksimalni iznos glavnog dobitka povećao se na 120 milijuna eura, povećao se broj kuglica u manjem bubnju s 10 na 12, a osim petka, izvlačenje se sad održava i utorkom. Upravo je utorak, i to drugo izvlačenje otkako su uvedene nove promjene, donijelo dobitak u Hrvatsku, a sretni igrač koji je u izvlačenju od 5. travnja osvojio dobitak petice od 916.916,70 kuna, prošloga tjedna stigao je na glavnu blagajnu Lutrije.

Podsjetimo kako je listić uplaćen na prodajnom mjestu Lutrije u Sesvetama, u Ulici Jakova Gotovca 17, a igrač nije krio uzbuđenje tijekom razgovora: "Ja doista ne znam što bih vam rekao, toliko sam uzbuđen i kao da još uvijek ne vjerujem iako sam sad tu na blagajni, s vama. Bojao sam se da sve to nije istina pa nisam niti obitelji priznao da sam osvojio", rekao je umirovljenik iz Sesveta kojemu je ovo prvi veliki osvojeni dobitak u igrama na sreću.

No kako kaže, možda ne i zadnji: "Uvijek sam vjerovao da ću osvojiti, bilo je samo pitanje vremena. Često imam neki osjećaj kad i koje brojeve trebam odigrati, a tako je bilo i ovoga puta. Volim puno hodati i tijekom šetnje, toga dana, glavom su mi prošli brojevi pa sam ih uplatio", rekao je dobitnik koji povremeno odigra Eurojackpot i Loto 7.

Listiće uvijek provjerava na prodajnim mjestima, a kaže da je tijekom provjere ovoga listića bio prilično ljut: "Prislonio sam listić na uređaj za provjeru i pojavila se poruka da isplata nije moguća pa sam se malo naljutio što uređaj ne radi i što ne mogu provjeriti jesam li išta osvojio. No uređaj je zapravo pokazivao da je listić dobitan, no da nam tom prodajnom mjestu ne mogu podići toliko iznos", rekao je kroz smijeh igrač te poručio ostalima: "Ni u čemu ne treba pretjerivati i treba odigrati, onako, za svoju dušu. Pa što bude".

Na pitanje vezano uz planove za dobitak, igrač je završio u svom simpatičnom stilu: Još uvijek ne znam što ću s dobitkom, no planove ću napraviti u dogovoru sa suprugom po principu: Da, draga!“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:16