TUŽNA VIJEST

Umrla je Vera Čudina

Vera Čudina ispraćena je u Zagrebu u krugu obitelji. Bila je iznimna i neponovljiva, nedostajat će mnogima koji su je voljeli i poštovali

Vera Čudina

 Privatni Arhiv/Nina Đurđević/

Vera Čudina, poznata hrvatska vizionarka, kolumnistica i autorica knjiga umrla je nakon kratke i teške bolesti u 66. godini života.

Vera Čudina bila je žena velike energije, snage i strasti, a svi koji su surađivali s njom ili su je znali potvrdit će njezinu iznimnu profesionalnost, točnost i odgovornost. Za života se posebno bavila ljudskom naravi, imala je iznimnu sposobnost i dar predviđanja događaja, te je život posvetila i pomaganju drugima koji su trebali savjet ili toplu riječ.

Bila je svestrana osoba, bavila se i slikarstvom, pisanjem, te je u javnosti izazivala poseban interes predviđanjima događaja u javnom i političkom životu. Zbog toga je uvijek izazivala veliki interes publike s kojom je bila u svakodnevnom kontaktu.

Posljednjih godina pisala je redovito kolumnu za portal Živim.hr. Vera Čudina ispraćena je u Zagrebu u krugu obitelji. Bila je iznimna i neponovljiva, nedostajat će mnogima koji su je voljeli i poštovali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 10:58