SUMNJIVA ODGODA OVRHE

USKOK UPAO U ŠIBENSKU POREZNU Istražitelji pretražuju i stanove dvojice šefova

USKOK istražuje zašto su odgovorne osobe u Poreznoj upravi odgodili početak ovršnog postupka
Zagreb, 161111.Gajeva ulica, iz zgrade Uskoka izneseno je 40 tisuca dokumenata o slucaju HDZ,. Papiri su odneseni kod HDZ-ovog odvjetnika Vladimira Gredelja u njegov ured u Bjelovaru.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadić / CROPIX

ŠIBENIK - Djelatnici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (PNUSKOK) ušli su rano jutros u šibensku ispostavu Porezne uprave, neslužbeno se doznaje od dobro upućenog izvora.

Službenim putem, dok je istraga u tijeku, nije bilo moguće doznati što je razlog njihovog dolaska, no neslužbeno se doznaje kako su istragom obuhvaćene barem dvije osobe iz šibenskog ureda Porezne uprave. Kako navodi Šibenik.in , USKOK je pretresao i njiihove stanove.

Djelatnici PNUSKOK-a za informacije su se obratili voditelju šibenskog ureda Porezne uprave Željku Vujinu, kojemu je od jutros isključen mobitel.

Prema tvrdnjama lokalnih medija koji se također pozivaju na neslužbene izvore istražuje se zašto su odgovorne osobe u šibenskoj Poreznoj odgodile početak ovršnog postupka u slučaju poduzeća ATP u ljeto 2012.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:18