OBLIZEKE I GLAZBA

Uskoro kreće još blještavije i sjajnije Fuliranje i očekuje svoje goste na terasi Oleander

Od 2. do 31.12.2021. na terasi Oleander hotela Esplanade očekuju vas gastronomske delicije, sjajna glazba i ludi provod

Fuliranje na Oleander terasi

 Roman

Na Oleander terasi hotela Esplanade, mnoge su ljubavi cvale, noge tancale, a Zagrepčani već u prošlom stoljeću fulirali. Ma kaj god, rekla bi gospođa Ana, kaj je s gosponom Fulirom tam fino vinčeko pila i veselo hofirala. I baš zato nema boljeg mjesta za proslaviti 10. rođendan, ispratiti Staru i nazdraviti Novoj godini uz čin čin. I baš zato je slavljeničko Fuliranje, najpopularnije adventsko događanje, odlučilo svoj dom pronaći od 2. do 31.12.2021. na terasi Oleander hotela Esplanade.

Dvanaest ugostiteljskih kućica ponudit će najbolje okuse i mirise, dostojne tako posebnog mjesta. Predstavit će se poznati Chefovi Mate Janković iz istoimenog Instituta, Ivan Pažanin iz Chef’s Burgers, Mario Mihelj iz El Tora i Chefica Ana Grgić iz hotela Esplanade.

Uz sjajne barove Gingle Bells, Rakijarnicu i Acrobat Champagne&Wine, svoju će gastro čaroliju predstaviti i restorani Izakaya, Restač, Beg’s Plant Based Butchery i Esplanade, blagdanska edicija restorana Good Kut i Taika, čarolija iz arktičkog kruga.

image

Fuliranje na Oleander terasi

Roman

Osim kreativnih oblizeka, posjetitelji će guštati i u glazbenim trenucima - uz mnoštvo DJ’a kao što su Pepi Jogarde, Ozren Kanceljak Kanca i Zozo te live nastupa Yogi Lonicha, Joe Pandura pojačanog Nikolom Marjanovićem, Kristijanom Beluhanom i Michaelom Kvorkeom s prijateljima.

U pripremi je mnogo iznenađenja - a jedno od njih na veliki osmijeh mami - humanitarna aukcija Zaklade Marina Čilića - koja ćemo se postupno otkrivati na društvenim mrežama i zato pratite FB stranice.

Događanje će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2022 19:44