PROMJENE

USKORO SE ZATVARA ŠOPING CENTAR U SRCU ZAGREBA Iz Kaptol centra iseljavaju sve trgovine, u tijeku velike rasprodaje, vlasnici zdanja otkrili planove

Kaptol Centar u Zagrebu
 MarinTironi / CROPIX

Iz Centra Kaptol iseljavaju se sve trgovine jer najesen kreće njegova obnova, javlja tportal. Vlasnik objekta, austrijska Supernova grupa, želi osvježiti njegov izgled te najavljuje bogatiju ponudu i sadržaj.

Zbog selidbe mnogi dućani imaju veliku rasprodaju uz sniženja i do 70 posto. U svojim lecima navode kako je to zbog zatvaranja centra, što je kod nekih izazvalo sumnju da je to najava njegova potpunog gašenja. Ali iz Supernove su to opovrgli.

- Namjera Supernova grupe je revitalizirati i preurediti Centar Kaptol kako bi zablistao u novom - osvježenom izdanju uz bogatiju ponudu i sadržaje. Uzimajući u obzir to da ćemo s radovima na renovaciji trgovačkog dijela Centra Kaptol startati tijekom jeseni 2019. godine, trenutno smo u procesu iseljavanja zakupnika, odgovorili su iz Supernove za tportal.

Austrijanci su preuzeli Kaptol prošle godine, kad su kupili još tri trgovačka objekta u Hrvatskoj - Branimir centar i Centar Cvjetni u Zagrebu te City Colosseum u Slavonskom Brodu. Tada nisu otkrili kolika je vrijednost akvizicije. Tom prilikom najavili su potpuni rebranding i promjenu modela poslovanja Centra Kaptol.

I dok će trgovački dio centra biti zatvoren, CineStarovo kino Kaptol Boutique & Cinema & Bar normalno će raditi i za vrijeme građevinskih radova, napomenuli su iz austrijske kompanije za tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 07:57