DRAMA NA KNEŽIJI

USRED ZAGREBA DOBILA KAMEN U GLAVU Ozlijeđena žena završila u bolnici na šivanju: 'Osjetila sam jaki udarac i vidjela krv, liptala je na sve strane'

 
 Privatni album

Petra Čular (36) u četvrtak poslijepodne stradala je u zagrebačkom naselju Knežija, i to na putu od posla do kuće.

Kako nam je rekla u telefonskom razgovoru, dok je hodala Albaharijevom ulicom, na glavu joj je, doslovce iz vedra neba, pao - kamen.

- Osjetila sam jaki udarac. Isprva nisam ni shvatila što se desilo, a onda sam vidjela krv, puno krvi, liptala je na sve strane... Uspaničila sam se i počela vrištati, a prve su mi u pomoć dotrčale djelatnice obližnje pošte. Donijele su ubruse i krpe, stavile mi ih na ranu, pozvale policiju i Hitnu pomoć, koja me odmah prevezla u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice. Neizmjerno sam zahvalna gospođama iz pošte koje su se odlično snašle u svom tom kaosu, smirivale me i brinule se za mene - govori nam Petra. Na dva centimetra dubokoj rani na čelu, koja joj je prodrla sve do kosti, dobila je unutarnje i vanjske šavove, ali, srećom, barem nije zaradila potres mozga ili neki prijelom.

Google Maps
zgrada ispred koje je stradala Petra Čular

Nakon liječničke obrade, ozlijeđena Zagrepčanka policiji je dostavila povijest bolesti i otpusno pismo, a s obzirom na to da sumnja kako je netko kamen namjerno bacio, na društvenoj mreži objavila je i apel za pomoć kako bi se što prije pronašao počinitelj.

- Na zgradi ispred koje mi je na glavu doletio kamen veličine veće muške šake nema nikakvih radova, a čudno je što je i neposredno prije mojega ranjavanja na pločnik pao još jedan kamen, ali na njega se nisam previše obazirala, nego sam nastavila hodati dalje. Poslije je kolegica, koja je izjurila s posla čim je čula što mi se dogodilo, ispred iste zgrade pronašla i kombinirke... Zamislite da je to pogodilo neko dijete, pa ubilo bi ga - kaže nam gospođa Petra Čular.

Dodaje kako se na Knežiji, gdje inače radi, nagledala kako ljudi s prozora i balkona bacaju sve i svašta, a zbog ovoga što joj se dogodilo, namjerava podignuti i privatnu tužbu protiv zgrade. Dan poslije bizarnoga incidenta Petri je, srećom, malo bolje, iako joj se i dalje vrti te osjeća mučninu, ali od rješavanja ovoga slučaja, kaže, neće odustati.

- Molim sve susjede, stanare Albaharijeve ulice, da jave policiji ako su nešto vidjeli ili nešto znaju. Ovakve stvari ne smiju se događati. Sljedeći put netko možda neće imati sreće u nesreći kakvu sam ja imala - zaključila je Petra.

Privatni album

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:05