OČEVID U TIJEKU

UŽAS NA PULSKOJ RIBARNICI Starica (80) solnom kiselinom zalila prodavačicu i njezinu kćer! Pronađena je uz pomoć građana, ozlijeđene čak četiri osobe

Ilustracija
 Niksa Stipanicev / HANZA MEDIA

Oko 10:30 na pulskoj se ribarnici zbio incident kada je zasad nepoznata žena solnom kiselinom zalila drugu ženu i njezinu kćer, a radi se o prodavačicama na štandu. Napadačica je pronađena uz pomoć građana.

Hitna pomoć stigla je na ribarnicu, a očekuje se i dolazak policije. Glas Istre neslužbeno saznaje da je razlog ovom incidentu to što joj je navodno prodavačica prodala staru ribu.

Iz PU istarske potvrdili su da se jutros oko 10.30 sati na pulskoj ribarnici dogodio incident, odnosno da je ženska osoba na štand s ribom bacila tekućinu za koju se sumnja da se radi o solnoj kiselini.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje nad ženskom osobom za koju se sumnja da je bacila tekućinu zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela teška tjelesne ozljede u pokušaju - odgovorila je iz PU istarske Nataša Vitasović.

Naknadno se javila s dodatnim informacijama da su u nemilom događaju ozlijeđene čak četiri osobe - dvije prodavačice u dobi od 44 i 40 godina, zatim 21-godišnjakinja koja se u trenutku događaja nalazila uz štand te sama 80-godišnja hrvatska državljanka za koju se sumnja da je bacila tekućinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:09