EUROPSKI PRVACI

Vaterpolistima čestitke za svih strana, javio se i premijer: ‘Hrvatska je ponosna na vas‘

Novim europskim prvacima čestitao je i predsjednik Sabora Gordan Jandroković

Zlatni vaterpolisti

 Vladimir Dugandzic/Cropix

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković uputio je čestitku hrvatskoj muškoj vaterpolskoj reprezentaciji na osvojenom zlatnom odličju na Europskom prvenstvu u Splitu.

Hrvatski vaterpolisti europski su prvaci! Čestitke na sjajnoj igri, cijela Hrvatska je ponosna na vas! Zahvaljujem Hrvatskom vaterpolskom savezu na organizaciji Europskog prvenstva u vaterpolu u Splitu - napisao je Plenković na Twitteru.

Novim europskim prvacima čestitao je i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

"S oduševljenjem smo pratili Vašu spektakularnu pobjedu u finalu Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu gdje se zasluženo osvojili zlatno odličje. Vođeni ka tome cilju, svojom ste ustrajnošću i fantastičnom igrom tijekom cijelog turnira, svijetom pronijeli glas Hrvatske kao nezaustavljive vaterpolske sile. Tome je svakako pomogla i sjajna atmosfera koju su stvorili naši navijači u Splitu. Drugi europski naslov prvaka, nakon 2010. godine u Zagrebu, još je jedna potvrda da hrvatska muška vaterpolo reprezentacija, popularne "barakude", s pravom nosi naslov najbolje muške vaterpolo momčadi u Europi. Uza želje za nastavkom vaših uspješnih sportskih karijera, uime Hrvatskoga sabora i osobno iskreno čestitam svim našim igračima, stručnom stožeru na čelu s izbornikom Tuckom i Hrvatskom vaterpolo savezu!", stoji u čestitki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:11