BUKNUO POŽAR

Vatrena stihija poharala pogon tekstila u Petrinji, tijekom intervencije ozlijeđen vatrogasac

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile okolnosti nemilog događaja odnosno je li u pitanju ljudski faktor ili kratki spoj

Požar u Petrinji

 JVP PETRINJA

Veliki požar izbio je u noći na utorak, pola sata prije ponoći, u pogonu tekstila u Ulici Mile Wood u Petrinji, a u njemu je ozlijeđen jedan vatrogasac.

Dojavu o buktinji u proizvodno-skladišnom objektu petrinjski vatrogasci dobili su od 112 točno 12 minuta prije ponoći te su se sve do četiri sata ujutro borili s vatrom.

Vatrena stihija poharala je strojeve, alate i veću količinu tekstilnog materijala u prostoru hale koja je visoka pet metara i velika oko 90m2.

image

Požar u Petrinji

JVP PETRINJA

- Nastala je velika materijalna šteta. Za vrijeme intervencije ozlijeđen je jedan vatrogasac te je zbrinut od strane Hitne medicinske pomoći. Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je ukupno osam vatrogasaca s tri vatrogasna vozila iz JVP Petrinje i DVD Petrinje - poručili su iz JVP Petrinja.

Inače, u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti nemilog događaja odnosno je li u pitanju ljudski faktor ili kratki spoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:09