BROJNE PRILIKE

Već sad 2022. donosi dobre vijesti! Iduća godina bit će idealna za spajanje vikenda s blagdanima

Prva nam se prilika za spajanje neradnih dana nudi već u siječnju, i to za blagdan Sveta tri kralja

kalendar

 Andriy Popov/Panthermedia/Profimedia

Godinu 2021.,osim što je još jedna pandemijska godina, mnogi će pamtiti i po tome što nam nije dala baš puno prilika za uspješno spajanje neradnih dana uslijed blagdana.

No, zato 2022. donosi dobre vijesti! Iduća godina donosi brojne prilike za spajanje, a prva nam se nudi već u siječnju, i to za blagdan Sveta tri kralja.

Krenimo redom:

Siječanj

Tri kralja padaju na četvrtak što je odlična prilika za produljeni vikend odmah na početku 2022. godine. Ako uzmete slobodan petak, dobit ćete četiri dana za odmor i uživanje.

Veljača i ožujak

Ova dva mjeseca ne nude priliku za spajanje neradnih dana, ali vjerujemo da će vam brzo proći, a onda kreće novo planiranje.

Travanj

Uskrs će 2022. pasti na 17. travnja, a Uskrsni ponedjeljak 18. travnja. Još jedna prilika za produljeni vikend!

Svibanj

Dan državnosti, koji obilježavamo 30. svibnja, past će na ponedjeljak i pružiti vam priliku za još malo duljeg odmora.

Lipanj

Za sve ljubitelje spajanja, lipanj je mjesec u kojem će doći na svoje! Tijelovo pada u četvrtak, 16. lipnja, a uz jedan dan godišnjeg u petak dobit ćete četiri slobodna dana. Dan antifašističke borbe obilježavamo 22. lipnja, što je srijeda, pa uz samo dva dana godišnjeg odmora, možete si priuštiti pet dana odmaranja. Druga opcija je i godišnji odmor u trajanju od dva tjedna, za koji će vam se pisati samo osam dana. Nije loše, zar ne?

Srpanj

Srpanj ćete morati cijeli odraditi... Osim ako tada ne odete na godišnji odmor.

Kolovoz

Još jedan mjesec u kojem će se moći lijepo spajati neradne dane. Dan pobjede, 5. kolovoz, pada u petak, a Velika Gospa, koju obilježavamo 15. kolovoza, u ponedjeljak. Tu također imate opciju produljenih vikenda ili jedan dugi godišnji odmor u kojem nećete morati iskoristiti sve dane godišnjeg koji su vam na raspolaganju.

Rujan i listopad

Ova dva mjeseca ćete već nekako preživjeti bez spajanja dana...

Studeni

Svi sveti, koje obilježavamo 1. studenog, padaju na utorak pa je to također prilika za spajanje vikenda s ponedjeljkom i utorkom.

Obljetnica pada Vukovara, 18. studeni, sljedeće će se godine obilježiti u petak, što je također jedan od produljenih vikenda u 2022. godini.

Prosinac

Iako nam Božić sljedeće godine pada u nedjelju, Štefanje će biti u ponedjeljak što također nije loše.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:19