SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE

Veličan opet ima neumjesne komentare, ovaj put o skandalu s Rambom Amadeusom: ‘Kradeš mi kruh, čovječe‘

Putopisac je nedavno stranim turistima objašnjavao kako će im se ispuniti želje ako trljaju grudi na spomeniku Marije Jurić Zagorke

Rambo Amadeus, producentica koja ga je optužila za seksualno uznemiravanje i Boris Veličan

 /Cropix/screenshot/htv

Lejla Kašić, producentica emisije ‘‘Dnevnica‘‘ na Radioteleviziji Crne Gore, Ramba Amadeusa optužila je za seksualno uznemiravanje pa će protiv njega biti pokrenut sudski postupak. Poznati glazbenik u objavi na Facebooku nevoljko je priznao kako je njegovo ponašanje možda i bilo neprimjereno, no tvrdi da to nema veze sa seksualnim uznemiravanjem.

- Dotičnu gospođicu sam sasvim neplanirano pipnuo ili pljesnuo po dupetu ili pak štipnuo, pojma nemam sad. To nema nikakve veze sa seksom, barem ne s moje strane... Nije to nitko vidio, nije se ni ona bunila, mogao bih negirati, ali mrzi me da foliram. Nisam taj lik. Dakle pljesnuo sam je, pipnuo ili štipnuo (stvar forenzičke interpretacije) u trajanju od jedne sekunde - napisao je Rambo Amadeus na društvenoj mreži.

A njegov slučaj na svom Facebook profilu u utorak je na pomalo bizaran i po mnogima neumjesan način komentirao i putopisac Boris Veličan, koji je nedavno izazvao bijes javnosti kad je u epizodi "Turističkog vodiča" pod naslovom "Grudi Marije Jurić Zagorke i zatvorske lignje" ponizio i degradirao slavnu hrvatsku novinarku i književnicu jer u dokumentarcu, predstavljajući se kao turistički vodič, stranim turistima objašnjava kako će im se ispuniti želje ako trljaju grudi na spomeniku Marije Jurić Zagorke.

- Kradeš mi kruh, čovječe... - napisao je putopisac kraj screenshota linkova na tekstove o Rambu Amadeusu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:05