POSTIZBORNA DILEMA

VELIKA ANKETA JUTARNJEG: KOME BI SE MOST TREBAO PRIKLONITI Treba li uopće sudjelovati u Vladi ili biti njezin korektiv u Saboru?

Zagreb, 081115.Restoran Rougemarin.Pracenje rezultata izbora za osmi saziv Hrvatskog sabora u stozeru stranke MOST.Na fotografiji: Bozo Petrov.Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
 Tomislav Kristo / CROPIX

ZAGREB - Nakon što je MOST nezavisnih lista postao iznenađujući 'pobjednik' parlamentarnih izbora, pred njihovim se zastupnicima sada nalazi najteži zadatak - što učiniti s osvojenim povjerenjem građana.

Opcije pred njima su brojne, pa tako neki čak ne isključuju mogućnost da bi sljedeći premijer mogao doći iz redova MOST-a.

Drugi smatraju da bi trebali dobiti nekoliko ministarstava u novoj vladi, dok treći misle da bi po MOST i po Hrvatsku bilo najbolje da se uopće ne uključuju u izvršnu vlast, već da iz Sabora inzistiraju na provedbi reformi koje predlažu.





Kome bi se MOST trebao prikloniti?
Domoljubnoj koaliciji
Koaliciji 'Hrvatska raste'
Niti jednoj strani
Poll Maker




Naravno, sve tri solucije dolaze u obzir samo ako nekome na kraju pruže svoju podršku za dolazak na vlast, a na suradnju su ih već pozvali i Domoljubna koalicija i Hrvatska raste.

Što vi mislite, kome bi se trebali pridružiti, i koju bi poziciju trebali preuzeti u novoj vladi?





Koju poziciju bi MOST trebao imati u novoj vladi?
Trebao bi dati sljedećeg premijera
Trebao bi dati više jednog ili više ministara
Ne bi trebao biti u vladi već inzistirati na reformama iz Sabora
Quiz Maker




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:42