LIJEPA GESTA

Velika pomoć iz Splita stiže u Sisačko-moslavačku županiju: Šalju 900 doza cjepiva protiv korone

Prilikom posjeta žurnim službama i KBC-u Split posebno je bilo emotivno na Covid odjelu gdje su se Boban i Krstulović Opara zahvalili zdravstvenim djelatnicima
Ilustracija
 Bozo Radic/Cropix

Oko 900 doza cjepiva protiv koronavirusa tvrtke Pfizer-BioNTech u subotu će Splitsko-dalmatinska županija donijeti stanovnicima Sisačko-moslavačke županije pogođene potresom, doznaje se u četvrtak navečer od župana Blaženka Bobana.

Župan Blaženko Boban i gradonačelnik Andro Krstulović Opara su večeras tijekom posjeta žurnim službama novinarima otkrili kako će ravnateljica županijskog Zavoda za javno zdravstvo dr. Željka Karin i epidemiologinja dr. Diana Nonković već u subotu iz Splita krenuti sa 900 doza cjepiva u Sisak. Pomoći će pri cijepljenju tamošnjeg stanovništva Petrinje, Siska, Gline i ostalih mjesta.

Prilikom posjeta žurnim službama i KBC-u Split posebno je bilo emotivno na Covid odjelu gdje su se Boban i Krstulović Opara zahvalili zdravstvenim djelatnicima za sve što rade oko oboljelih od koronavirusa, te im zaželjeli sve najbolje u godini koja slijedi.

Župan Blaženko Boban i gradonačelnik Andro Krstulović Opara su večeras posjetili Dispečerski centar Vodovoda i kanalizacije, Javnu vatrogasnu postrojbu (JVP) grada Splita, Područni ured civilne zaštite Split, Zavod za hitnu medicinu KBC- a Split, Covid centar splitske bolnice na Križinama, te Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Sutra će župan Boban na prvi dan 2021. godine posjetiti majku prvog djeteta rođenog u novoj godini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2021 12:00