‘NA TVOJOJ STRANI‘

Veliki gaf Mosta? Grmoja recitirao identični slogan s kojim je Vučić zadnji put izgubio izbore!

Most na izbore 17. travnja izlazi s Nikolom Grmojom kao kandidatom za premijera, a slogan koji će koristiti u kampanji je ‘Na tvojoj strani‘

Nikola Grmoja i Aleksandar Vučić

 Damjan Tadić/Cropix, AFP

Most na izbore 17. travnja izlazi s Nikolom Grmojom kao kandidatom za premijera, a slogan koji će koristiti u kampanji je ‘Na tvojoj strani‘.

- Željeli smo poslati poruku da nikad nismo bili na strani tajkuna i globalista koji žele zatrti sve ono što je važno svakom Hrvatu, a tu prvenstveno mislim na obitelj i obiteljske vrijednosti, rekao je danas Grmoja.

Most je proteklog petka objavio da će Grmoja biti njihov kandidat, a u jučerašnjem je intervjuu rekao da možda do toga ne bi ni došlo da je znao za planove predsjednika Milanovića.

No, ono što je zanimljivo da je istu krilaticu koristio još jedan političar i to prije punih 16 godina. Tada oporbenjak i član Srpske radikalne stranke, Aleksandar Vučić, 2008. se kandidirao za gradonačelnika Beograda i izgubio. Nedugo nakon toga osniva Srpsku naprednu stranku i od tada praktički više ne zna za izborni poraz.

- Ovdje sam rođen i volim ovaj grad. Na čelu sam tima koji je spreman svu svoju energiju nesebično dati Beogradu. Radit ćemo danonoćno na rješavanju problema. Vodit ću tim ljudi koji će brinuti o svemu zato što sam siguran da možemo bolje.

Spot završava porukom ‘Vučić - Na tvojoj strani‘.

No, nije pobijedio, Vučić nije postao gradonačelnik, čak je tada razmišljao i o odlasku iz politike. Njegov uspon je krenuo brzo nakon toga, u međuvremenu je bio i predsjednik i premijer Srbije, a lakoća kojom pobjeđuje protivnike kada je on u igri podsjeća na Putina i Lukašenka.

U drugom se spotu Vučiće ne pojavljuje, ali zato su tu birači koji će mu pokloniti povjerenje. I taj je spot završio porukom ‘Vučić - Na tvojoj strani. Srpska radikalna stranka‘.

Dakle, Most je, pretpostavit ćemo nesvjesno, uzeo slogan Aleksandra Vučića. Nakon što su požalili što su istaknuli Grmoju kao kandidata za premijera na isti dan kada je u medijima jako aktivan bio i predsjednik Milanović, realno je očekivati da će isto osjećati i kada postanu svjesni ovoga. No, što je, tu je. Slogan vjerojatno neće mijenjati, a protivnicima su servirali ‘penal‘ koji će sigurno koristiti u kampanji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 07:50