BUKTINJA NA GRANICI

VELIKI POŽAR NA BAJAKOVU Poginuo Sirijac, ozlijeđeno 11 osoba, među kojima 8 policajaca

Policija vrši očevid, a glavni ravnatelj je poslao tim službenika koji će istražiti što se dogodilo
 Danijel Soldo / CROPIX

>>>>>> NOVO 01.00 - Očevid na Bajakovu obavlja Natalija Milić, zamjenica državnog odvjetnika. Još uvijek nije poznat uzrok požara, samo se zna da su policajci stradali dok su pokušali ga ugasiti...

NOVO 00.30 - Osoba koja je poginula na Bajakovu, kao i tri ozlijeđena civila sirijski su državljani koji su uhićeni na graničnom prijelazu prigodom pokušaja ilegalnog ulaska u Hrvatsku. Ozlijeđeno je i osam policajaca kojima se liječnička pomoć pruža u vinkovačkoj bolnici. Požar u kojem su nastradali izbio je u podrumskim prostorijama zgrade Policijske postaje na Bajakovu.

Inače, promet na graničnom prijelazu teče normalno bez zastoja...

FOTO U požaru na Bajakovu poginula jedna, a ozlijeđeno 11 osoba

-----------------------------------

Jedna je osoba smrtno stradala, a nekolicina ih je ozlijeđena u požaru koji je u petak oko 20,30 sati izbio u prostorijama Postaje granične policije Bajakovo. Poginula osoba kao i tri ozlijeđene nalazile su se u prostorijama za smještaj uhićenika, a osim njih ozlijeđeno je i sedam policijskih službenika.

FOTO: Danijel Soldo / CROPIX

Svima se pruža liječnička pomoć, a glavni ravnatelj policije uputio je u Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku tim policijskih službenika Ravnateljstva policije koji će istražiti da li je u ovom slučaju došlo do eventualnih propusta u postupanju službujućih policijskih službenika.

Domagoj Džigumović, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske; FOTO: Danijel Soldo / CROPIX

FOTO: Danijel Soldo / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 19:22