CESTA ZATVORENA

Veliki požar u Oroslavlju, gašenje je trajalo cijelu noć: ‘Vatrogasci se bore nadljudskim naporima‘

Na Facebook stranici Policija zaustavlja - Krapinsko zagorska županija objavili su kako vatrogasci pokušavaju sačuvati donje dijelove zgrade
 Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija

8:48 Osam vatrogasnih postrojbi sudjelovalo je u gašenju požara na objektu trgovine u Oroslavju u noći s četvrtak na petak, a za sada nema informacija da je netko stradao, potvrđeno je u petak Hini iz Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Požar na zgradi trgovine "Preis Super" stavljen je pod nadzor oko 2 sata ujutro, no gašenje je trajalo cijelu noć, doznaje se od vatrogasaca.

„Do požara je došlo na krovnoj konstrukciji i potkrovlju objekta trgovine u Oroslavju u 21,30 sati, a do 1.40 sati osam vatrogasnih postrojbi gasilo je požar” navode iz policije.

Zbog sigurnosti i velike temperature županijska cesta ŽC2917 bila je zatvorena za promet do 4,40 sati.

Radi obima požara, kao i još uvijek visokih temperatura na objektu koji je gorio, mjesto događaja osigurava se dežurstvom vatrogasnih postrojbi.

Zasada nema informacija o ozlijeđenim osobama. Očevid o uzrocima požara bit će tijekom popodneva, najavljeno je.


Iz PU krapinsko-zagorske izvijestili su da je u Oroslavju, u Ulici M. Prpića 112, došlo do požara krovišta na objektu trgovine “Super preis”, bivšeg Oroteksa. Gašenje požara je u tijeku, a prometnica je od 22.30 sati zatvorena za sav promet, javlja Zagorje International.

‘Vatrogasci se bore nadljudskim naporima sačuvati donje dijelove zgrade, krovište je kompletno izgorjelo‘, objavili su na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija.

Zagorje.com izvijestilo je kako je uzrok požara do kojeg je došlo nešto prije 22 sata za sada nepoznat.

USKORO OPŠIRNIJE...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:18